Cattery Cassiopeia
 

Welkom!

Hartelijk welkom op onze website!Wij zijn Dick en Marjoleine Aafjes en hebben een Maine Coon Cattery in Limmen Noord- Holland.

We zijn beide opgegroeid met katten en kunnen er ook echt niet meer buiten. We hebben twee kinderen die ook dol op onze Maine Coons zijn en vaak helpen bij de verzorging.

In onze cattery hebben we totaal 10 Maine Coons .

We hebben ook een konijn dat regelmatig buiten tussen de Coons huppelt. En we hebben twee roodwangschildpadden die ‘s zomers in de vijver buiten en ‘s winters binnen verblijven. Een gezellige beestenboel dus.
Wij fokken met heel veel plezier Maine Coons en doen dat met alle zorg die nodig is. Alle fokdieren worden getest op HCM en PKD via echo en DNA. Ook de patella’s worden nagekeken. Natuurlijk doen we ook de verplichte Fiv en Felv test.

Kittens groeien bij ons op in de huiskamer dit vinden wij heel belangrijk voor de socialisatie.

Zij raken hierdoor goed gewend aan de dagelijkse activiteiten binnen een huishouden.

Verder hopen wij Maine Coons te fokken die goed aan de raskenmerken voldoen om zo een toevoeging te zijn voor het ras. Gezondheid evenals karakter staan voor ons voorop!
Wij zijn ook op shows te vinden. Wij vinden het in de eerste instantie erg leuk om te doen. Maar ook belangrijk om te zien of onze katten goed aan de rasstandaard voldoen en wat we hieraan kunnen verbeteren.
Maar het aller belangrijkste van alles is: Wij genieten ontzettend van onze dieren. Wij hopen dat u dit ook doet als u onze website bezoekt.

Veel plezier!